Het begrip van de rol van het toeval

Gokkers hebben de neiging om aangetrokken tot systemen, zelfs wanneer dergelijke systemen zijn denkbeeldig. Hetzelfde geldt voor roulette fans. Spelers zullen zich vaak ervan te overtuigen dat een bepaalde kleur of nummer is “als gevolg.” Bijvoorbeeld, nadat de bal rust op 5 zwarte cijfers op een rij, mag een speler van mening dat een rode nummer is direct om de hoek.

Geef niet in die verzoeking. Net als het opgooien van een munt, heeft 5 koppen niet het gevaar van staarten komen op de volgende flip verhogen. Roulette is willekeurig.

Er zijn echter tientallen strategieën en systemen die er zijn en we zullen een kijkje hieronder te nemen op hen. Meer informatie hier.

Dit is een zeer mooi en schoon casino (2)

Hoe de Roulette Strategieen

Deze weddenschappen systeem is gebaseerd op een verdubbeling van elke verliezende weddenschap. Door dit te doen, zal een speler uiteindelijk verdien een winst gelijk aan zijn oorspronkelijke inzet. De roulette dubbele strategie werkt onder twee veronderstellingen. U kunt hier meer te weten komen.

Ten eerste moet je je inzetten beperken tot “zelfs geld” weddenschappen. Ten tweede moet de tafel waar je speelt een maximale inzet limiet die hoog genoeg is om verliezen strepen tegemoet te staan. Dit wordt meestal gedaan met rode of zwarte weddenschappen of even of oneven.

Een van de problemen van de roulette dubbele strategie is dat je snel zal stoten tegen een maximale inzet limiet van de tafel. Door uw achtste inzet, zal je hebt verdubbeld tot $ 640. Een ander probleem is dat u blijven zitten achter een slinkende percentage terugkeer. Bijvoorbeeld, als je om je $ 640 weddenschap te winnen, uw totale winst zou slechts $ 10 (een bedrag dat gelijk is aan uw eerste inzet).

Deze dubbele up strategie is een geweldige manier om roulette te spelen.

Waar te proberen de Roulette Strategieen

We proberen niet om te suggereren dat je niet succesvol met de roulette dubbele strategie kunnen zijn. Integendeel, duizenden spelers vertrouw deze weddenschappen systeem exclusief. Maar het is vermeldenswaard dat de strategie van de rand van het huis of de kansen op de lange termijn niet beknotten. Voorbeelden en de statistieken achter de kans is hier te vinden.

Anderen genieten van het nemen van een groot risico voor een grote beloning in de handel in opties. Dubbel of niets opties binaire opties trading hebben gevangen brand in 2012 en veel mensen zoals de handel binaries in plaats van de rood of zwart, even zelfs strategieën voor roulette.

Roulette Systems

Roulette systemen zijn gebruikt door de spelers voor de generaties. Het doel is om een of andere manier te veranderen de rand van het huis aan de spelers een duidelijk voordeel te geven. In feite, deze systemen proberen om roulette te transformeren van een spel van toeval in een voorspelbare winst generator. Helaas, afgezien van het wiel biases (dat wil zeggen versleten tracks, balanceren kwesties, enz.), Roulette blijft een spel dat is volledig gebaseerd op geluk. Meer informatie op dit moment.

Dat gezegd hebbende, er zijn veel roulette systemen die fans vastklampen aan in de hoop van het verbeteren van hun kansen. Hieronder geven we u een kort overzicht van de meest populaire wedden systemen voor roullette geven.