Genomen IQOption onder de microscoop

Customer Service, Banking & bonus IQOption

Customer service en veiligheid zijn zeer belangrijk voor IQOption, die hebben verklaard. Alle operaties, klantinformatie en betalingstransacties worden beschermd. Ongeacht of naar een standaard trading account of een Elite rekening te openen, is men in IQOption een uitgebreid en gemakkelijk bereikbaar klantenservice. Responsiviteit is een belangrijke test criterium in Binäroptionshandel. Wie anders dan alleen zijn beste handelaren het aanbieden van een goede service die door middel valt met ons. Iedere klant met kleinere rekeningen moet genieten van een uitstekende service.

Als deze IQOption handelaren in totaal vier verschillende soorten accounts, kunt verwachten in elk waarvan het depot bedrag van de eerste storting om te bepalen welk type account is één toegewezen. De rekening types “standaard-account”, “premium account” of “VIP account” zal worden aangevuld met de “Elite trading account”, die u specifiek must kunt toepassen. Men kan zich voorstellen, dat dit moet zeer bijzondere voorwaarden. Een demo is op dit moment niet mogelijk.

Voor de standaard exploitatierekening een borg van 999 euro, maar in ieder geval 200 euro is vereist. Het resultaat is een 30 procent beginner bonus.

Lees hier het rapport premium account is toegewezen aan een handelaar, indien hij, op zijn minst, maar wil € 1000 krijgen met een maximum van € 2.500. Hij moet rekenen op 40 homepage procent beginner bonus. Maar belangrijker: nauwkeurig let op de bonus regels hier.

Betaalt een één Trader 2500-5000 euro, IQOption automatisch een VIP account. 50 procent beginner bonus zijn een kluis.

Wat is de bonus

 

De opname in het Elite programma vindt plaats op verzoek van een hoger dan € 5000 liggen storting. De bonus is waarschijnlijk op 80-100 procent van de borgsom. Als deze optie is uitgevoerd Yard met Elite klanten een persoonlijk gesprek over de voorwaarden waaronder het handelsverkeer. Trader deze categorie kreeg hulp van een persoonlijke account manager. U kunt rekenen op extra gebruik van functies, niet beschikbaar zijn voor andere open.

Men kan putten uit elk type rekening van verschillende uitgebreide aanvullende diensten. De persoonlijke account manager van de IQOption bijvoorbeeld, vereist minstens een Premium-account. Toegang tot gedetailleerde marktanalyses, handel expert aanbevelingen of gratis SMS alerts op de huidige marktontwikkelingen geen Trader krijgen.

Na verloop van tijd, het geld verhoogt

Na verloop van tijd, het geld verhoogt

U moet minimaal binaireoptiesned een Premium-account hebben. De eveneens genoemde soorten accounts verschillen in termen van de hoeveelheid van binnenkomst bonussen. Of men de beginner bonus beslissing ding neemt is de handelaar. Bonussen zijn over het algemeen aan voorwaarden en bepaalde minimale handelsvolume onderwerp. Ze verbeurd voor niet-naleving van deze voorwaarden.

Alle stortingen en opnames Duitse Trader via de relatief trage en eventueel betaalde bankoverschrijvingen, belangrijke credit cards of Skrill. Meer betalingsmogelijkheden zijn aangekondigd, maar nog niet geïmplementeerd.

Conclusie onze IQOption ervaringen

 

IQOption voorziet in haar korte bestaan broker ook niet erg veel. Hoewel ze waren de eerste makelaar we weten wie heeft ook banden te bieden, het was ook bijna. Daarnaast is een gemiddeld bereik van de handel instrumenten en types rekening, dat is niet per se voor iedereen is. Bonus is ok, kon activa er een paar meer zijn, als dat zal komen is de vraag. Gewoon proberen we liever niet de makelaar. Zoek jezelf. Voor uw trades net als beginners liever een makelaar uit onze Top10