Pays IQOption.com van haar klanten?

Pays IQOption.com van haar klanten?

Zoom handelaar is een bekende makelaar van binaire opties. Tips voor stortingen en opnames zijn te vinden bij ons:
IQ Option als een van de snelst groeiende makelaar voor binaire opties heeft een internationale strategie en is nu beschikbaar in meer dan 10 talen. Deze Zoom handelaar heeft geplaatst met de hulp van zijn software services Trade Logic ook een krachtige backend voor de betalingen. Transacties in zeven cijfers kan dit platform uit te voeren per maand. Voor de klant betekent dit: Veilige stortingen en opnames. Als u geïnteresseerd bent binaire opties, raden wij u ook de ervaringen met Stockpair.

We verduidelijkenPijl Groene deposito’s met IQ Option

Iedereen weet dat. U wilt een nieuw platform op het web te gebruiken, maar is onzeker in termen van de aanbetaling. Als de betaling-interface zeker dat ik kan mijn gegevens op te slaan te kalmeren en ik zal niet opgelicht of bedrogen. De gebruikte van IQ Option software TradoLogic is PCI-gecertificeerd. Dit zorgt ervoor dat na een 128-bit SSL-beveiligde pagina betaalgegevens van klanten zijn 100% veilig.

Alle gerenommeerde aanbieders op het web, neemt u de betalingen van eindgebruikers nodig hebben payment service provider of een eigen interface die deze beveiligingsfuncties toont. Dus de IQ Option.
Voor het depot met IQ Option klanten zijn verschillende betaalmethoden beschikbaar. Afhankelijk van het land, het aantal soorten wij creditcards (Mastercard, Visa, Diners, Amex), overschrijving zijn (duurt langer wg. Editing), directe storting op een soort Giropay, Sofortüberweisung, Skrill Moneybookers of Webmoney. noch zijn verschillende andere digitale betalingsmogelijkheden beschikbaar voor andere landen. Het maximale borgsom is € 5.000 per betaalmethode.

IQ Option Betaling

Uitbetalingen op Zoom handelaar kan in principe worden uitgevoerd op elk moment. Er is één uitzondering, als je gewoon een bonus hebt genomen van de fabrikant in te vullen. De aandelenhandel op IQ Option. Dan moet je eerst voldoen aan de inzetvereisten. Dit voorkomt IQ Option (zoals trouwens voor alle andere broker) fraude dat gebeurt van tijd tot tijd door bonusbetalingen. Moet niet een bonus met bijgevoegde voorwaarden om actiever te zijn, kunt u gemakkelijk betalen.

Binaire OptiesDe uitbetalingen zijn gratis, kan het zijn, maar dat we weer moeten authenticeren met IQ Option zelf. Gegeven een kopie van de identiteitskaart of andere documenten worden aangevraagd. Dit heeft te maken met anti-Geldwäschgesetzen.

IQ Option moet ervoor zorgen dat alles is boven boord alleen maar hogere bedragen terug worden betaald. Klantenservice is dit maar als het gaat om problemen met Help posities opzij. Om een opname te maken nu ga je naar de “Cashier”, “bank” of “Account” en dan op het punt van betaling. Hier kunt u het bedrag en de bankrekening waar het geld wordt uitgekeerd in te voeren. Opnames nemen soms tot 10 dagen in beslag.
Als u vragen hebt neem dan contact op met de klantendienst via e-mail, live chat of Duits nummer onder 089-89659297 en verduidelijkt mogelijk open vragen. Voor het volledige rapport te gaan kijken naar binaireopties.biz/iqoption

Conclusie

Het aantal soorten in IQ Option zijn veilig en overvloedig. Men zou natuurlijk andere betaalmethodes zoals PayPal, Neteller, Paysafecard, etc. wensen die is aangeboden assortiment is vrij, maar om zich te vestigen voor de markt van binaire opties makelaars in het bovenste derde. Meer over IQ Option in onze IQ Option rapport.