Roulette Strategieën, Systems en advies

Veel van de grootste denkers van de afgelopen 200 jaar hebben het spel van roulette en haar geschiedenis gestudeerd. Hun doel was om een strategie waarbij ze konden voorspelbaar “beat” het spel te ontwikkelen. Zoals we elders op deze site heb gezegd, het huis rand voor de Amerikaanse roulette is 5,26% (behalve voor een 0-00-1-2-3 combinatie die het huis rand verhoogt tot 7,89%).

Als zodanig hoeft onfeilbare systemen niet bestaat. Het gerucht gaat dat Einstein zelf, na zorgvuldige studie, merkte op dat de enige betrouwbare systeem voor het winnen roullette was “om het geld bij de dealer niet op zoek te stelen.”

Dit is een zeer mooi en schoon casino (1)

Dat gezegd hebbende, zijn er vele strategieën die ervaren spelers gebruiken om hun weddenschappen af te dekken en de instandhouding van hun chips. Hieronder leggen we uit drie van deze roulette strategieën. Om ze te gebruiken, moet u een basiskennis van zowel binnen als buiten roulette weddenschappen. Klik gewoon hier.

Kunt u winnen? Hoe?

Ten eerste, het slechte nieuws. Er zijn geen roulette wedden systemen die een betrouwbare winst kan opleveren op de lange termijn. De Martingale, Labouchere, D’Alembert, en andere populaire strategieën hebben gebreken.

We hebben het spelen van roulette een lange tijd en hebben elk van deze systemen gebruikt worden. Zij kunnen u helpen winnen bij roulette op de korte termijn, maar het huis rand zal prevaleren boven de lange termijn.

Dat gezegd hebbende, zijn er een aantal strategieën die u kunt gebruiken om uw weddenschappen af te dekken en eventueel weg te lopen van de tafel – of uw computereen winnaar. Op deze pagina leggen we uit hoe je kunt uw geld duren iets langer en geef jezelf een betere kans om te winnen bij roulette. Controleer dit voor meer.

In de Amerikaanse roullette het huis heeft een rand van 5,26%. Ze zullen altijd die rand. Om uw blootstelling te begrijpen, na te denken over het als volgt:

  • Er zijn 38 slots op het wiel. Je betaald 1-1 (of zelfs geld) voor het slaan van een rood nummer of zwart nummer, afhankelijk van welke kleur u uw inzet te plaatsen. Stel je wedden op zwart voor 38 spins. De bal zal ofwel raken rood of zwart bijna elke keer. De enige uitzondering is wanneer de bal landt op nul of dubbel nul. Dat is waar het huis heeft zijn 5,26% rand.
  • Meer dan honderdduizenden spins, zal dat 5,26% rand ontstaan. Er is geen houden meer aan. Dus, hoe ga je winnen bij roulette? De sleutel is om zich te concentreren op een verblijf voorsprong op de rand en weten wanneer te stoppen.
  • Bijvoorbeeld, stel dat je zwarte wedden en winnen op 10 opeenvolgende spins. U bent voorsprong op de rand. Als je om verder te gaan spinnen tienduizenden keren, zou uw winst voorspelbaar eroderen. Vergeet niet, het huis rand zal altijd ontstaan in de tijd. Dus, als je wilt om te winnen bij roulette, weten wanneer te stoppen.

Het probleem dat roulette spelers die gebruik maken van buitensporige roulette wedden systemen verstrikt is dat ze proberen om de wiskunde en de waarschijnlijkheid van toepassing zijn op het spel. In werkelijkheid is roulette puur gebaseerd op toeval. Vind hier meer.